Hoe kan ik bestellen?

Stap 1:  Artikelen toevoegen aan het winkelmandje

Plaats de gewenste producten in je persoonlijke winkelmandje door op de knop "In winkelmandje" te klikken.

U kunt deze selectie op elk moment wijzigen totdat u uw bestelling verzendt door op het woord "Winkelmandje" in de rechterbovenhoek van de online shop te klikken.

Als je op "Toevoegen aan winkelmandje" klikt, krijg je een overzicht van de artikelen in je winkelmandje.

Hier kun je ook de montageservice boeken door deze direct op het artikel te selecteren.

U kunt hier ook promotiecodes & HAMMER cadeaubonnen inwisselen.

Klik op de knop "Afrekenen" om door te gaan naar de volgende bestelstap.

Stap 2: Factuur- en afleveradres

Vertel ons op dit punt het gewenste factuur- en leveringsadres. Als je op de knop "Volgende stap" klikt, ga je door naar de volgende stap van de bestelling.

Stap 3: Verzend- en betaalmethode

Selecteer de gewenste verzend- en betaalmethode. Klik op de knop "Volgende stap" om door te gaan naar de volgende stap van de bestelling.

Stap 4: Besteloverzicht & aankoop

Controleer op dit punt nog een laatste keer alle details van je bestelling. Klik op de knop "Nu kopen" om je bestelling te verzenden. Afhankelijk van de betaalmethode die je hebt gekozen, word je vervolgens doorgestuurd naar onze betaalprovider of, als je "Vooruitbetaling" hebt geselecteerd, kun je het totaalbedrag overmaken naar de opgegeven rekening. De ontvangst van je bestelling wordt bevestigd met een automatische e-mail ter bevestiging van je bestelling.