Hoe kan ik een HAMMER voucher bestellen?

Selecteer gewoon het bedrag en het gewenste motief, voer de vouchergegevens in en klik op de knop "In winkelmand".

De HAMMER-bon zit nu in je winkelmandje. Je kunt kiezen uit de betaalopties "Vooruitbetaling", "Creditcard" of "PayPal".

Er wordt geen btw in rekening gebracht bij de aankoop van een online voucher. De gekochte voucher wordt alleen per e-mail verstuurd en is 3 jaar geldig. Bij verlies wordt uw voucher niet terugbetaald.

HAMMER online waardebonnen kunnen in alle HAMMER online shops en in alle HAMMER winkels ingewisseld worden.