Hoe kan ik mijn polsslag meten?

Veel van onze apparaten hebben een voorgeïnstalleerde oorclip of handpulssensoren die kunnen worden gebruikt om je hartslag op het scherm van het apparaat weer te geven. Vaak is het ook mogelijk om een borstband te gebruiken.

Of hartslagmeting mogelijk is met het trainingsapparaat dat je hebt gekozen en hoe dit in zijn werk gaat, kun je vinden in de artikelbeschrijving van het betreffende apparaat onder het kopje "Technische details".